Program Luni-Vineri 09:00 -18:00       +40 771 200 598     contact@dandarastyle.ro
DANDARA STYLE

 • DANDARA STYLE


  STIL, RAFINAMENT SI ELEGANTA

  Brandul DANDARA a fost creat din ideea de a raspunde nevoilor femeii moderne, pentru eleganta si naturalete. Si-a consolidat pozitia pe piata din Spania in anii 90,  iar in prezent detine peste 100 de magazine aflate in diferite orase spaniole si in tari din Europa, Orientul Mijlociu si America.

  Numele DANDARA ar putea insemna un dans exotic, un ritm cald sau un simplu joc de vocale si consoane care suna bine si reflecta un stil de viata pentru o femeie mereu tanara si urbana, pentru care nu doar designul, ci si calitatea si versatilitatea sunt cerinte esentiale.  EXPERIENTA SI PASIUNE

  Produsele DANDARA sunt fabricate in principal in Spania si prezinta cu mandrie o eticheta unica pentru fiecare dintre ele, certificata de Confederatia de moda din Spania.

  DANDARA este marca casual si urban a modei spaniole, care prin experinta cumulata atat in design, in alegerea tesaturilor, precum si in incercarea fiecarui produs pe femei reale, va pune la dispozitie ultimele tendinte reinterpretate exclusiv pentru dumneavoastra.


  Mesaje  Pentru a vedea mesajele trebuie sa va
  Autentificati
  Verified by VISA MasterCard SecureCode
  powered by
  Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii