Program Luni-Vineri 09:00 -18:00       +40 771 200 598     contact@dandarastyle.ro
DANDARA STYLE

 • DANDARA STYLE

  Conform directivei UE privind drepturile consumatorilor, puteti renunta la produsele comandate fara nici un motiv in termen de 14 zile de la intrarea in posesie a produselor. Pentru a ne trimite inapoi produsele trebuie sa respectati urmatoarele conditii:
  1. Ambalajul si produsele trebuie sa fie intacte, incluzand toate etichetele si accesorile daca este cazul. Sa nu existe urme de purtare, spalare  sau de parfum.
  2. Va rugam sa anexați factura (procurati-va o copie).
  3. Completati formularul de retur din partea de jos a acestei pagini.
  4. Impachetati produsele in siguranta in ambalajul in care le-ati primit, pentru a evita orice deteriorare in timpul transportului. 
  5. Adresa pentru returnare este: SC FMH SYSTEM SRL, Strada General Victor Popescu nr.5 Satu Mare
  6. Pastrati o dovada de expediere a coletului!
  7. Compania de transport este la alegerea clientului, pentru ca taxele de transport vor fi suportate de catre client. Atenție: In cazul trimiterii produselor pentru returnare, schimbare sau reclamatie, recomandam un serviciu de curierat rapid . Va rugam, sa NU trimiteti coletele prin Posta Romana, pentru ca nu va ridica nimeni coletul de la posta. Coletul trebuie sa ajunga direct la sediul nostru din Satu Mare. SCHIMBAREA PRODUSELOR SAU RETURNAREA BANILOR NU SE FACE LA MAGAZIN.
  8. Confirmarea ca produsele au ajuns la noi o veti primi prin e-mail dupa ce produsele ajung la noi, tot atunci se va iniția si procedura de obtinere a unui voucher, returnare a banilor sau de schimbare a produselor. In cazul in care ati optat pentru returnarea banilor, aceasta se va face in termen de 14 zile de la primirea coletului, in contul indicat la completarea formularului de retur.
  9. Daca aveti orice intrebari, va rugam sa luati legatura cu serviciul nostru pentru clienti – Contact
  Formular de retur
  Nume si prenume  (obligatoriu)
  E-mail  (obligatoriu)
  Numar comanda  (obligatoriu)
  Rambursare
  Titular cont
  Cont IBAN
  Motiv retur
  Cod produs  (obligatoriu)
  Mesajul dvs.
  Scrieti suma:
  =     Mesaje  Pentru a vedea mesajele trebuie sa va
  Autentificati
  Verified by VISA MasterCard SecureCode
  powered by
  Folosim cookies pentru a va oferi o experienta mai buna - Detalii